Over ons

Onze Missie

Met een zorgeloze en snelle service artikelen leveren waarmee je haarverlies, maar ook andere gevolgen van borstkanker, met zelfvertrouwen kunt trotseren.

Met dit doel voor ogen maken wij trendy en handige producten, die de gevolgen van chemotherapie, borstoperatie of bestraling verlichten.
Wij noemen dat Feel-Better favourites.

Mooihoofd is in 2006 ontstaan omdat de beperkte keuze tussen een pruik of een paar onflatteuze mutsjes schreeuwde om verbetering.
Sindsdien stellen we een collectie hoofdbedekkingen samen waarmee je je vrouw voelt in plaats van patient.
Met die gedrevenheid als motor gaan we steeds een stap verder om niet alleen je hoofd, maar ook je lijf mooi te houden. Daarom vinden we deskundig advies net zo belangrijk als onze collectie. Naast uitgebreide informatie over haarverlies, chemo en bh's, houden we je up to date met blogs over recente nieuwsfeiten, modetrends en voedingssuggesties.
In een moeilijke periode doen wij ons best om je leven iets prettiger te maken.

Mooihoofd, vóór vrouwen dóór vrouwen

Met een kleine team van betrokken vrouwen verzorgen wij alles wat er nodig is om je van dienst te kunnen zijn. Van ontwerp, styling, productie, inkoop, fotografie tot verzending en klantenservice. Maar vooruit, we geven toe dat voor webbouw en promotie waar nodig de hulp van een 'vrije man' wordt ingehuurd ;-)

Klantenservice (links)
Heb je vragen, kun je hulp of advies gebruiken? Dit zijn de vrouwen die je tijdens kantooruren verder helpen.
Alle mailtjes, telefoontjes en contactformullieren komen terecht bij Rachella, Joke, Els en Lilian. (links)


 

 

 

 

 

 

 Verpakken & verzending (rechts)

Amber en Nicky zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk naar je toe komt. Daar komt meer bij kijken dan je denkt; zij regelen alles van de binnenkomst van de artikelen, tot de juiste opslag, verpakking en verzendwijze.

Ontwerp, inkoop en management

Hier wordt niet alleen de eigen collectie bedacht en vorm gegeven, maar ook de rest van het assortiment samen gesteld. 
Joyce startte 10 jaar geleden met Mooihoofd nadat ze in haar directe omgeving werd geconfronteerd met borstkanker en alle gevolgen daarvan. Vóór die tijd was ze jarenlang inkoper bij o.a. de Bijenkorf, V&D en Prénatal.
Ze is eindverantwoordelijk voor het commercieel, algemeen en financieel management. Daarnaast is ze het aanspreekpunt voor de retailers waar Mooihoofd mee samenwerkt.