Laatste Blogs

Grote impact uiterlijke veranderingen bij kanker

Grote impact uiterlijke veranderingen bij kanker

We weten het als geen ander, kanker kan een grote impact hebben op je uiterlijk. Een webshop als Mooihoofd was anders ook niet nodig geweest om je bij te staan met mutsen en andere producten die jij tijdens kanker kunt gebruiken. We kregen een stuk hierover aangereikt door de online uitgave op "Mijngezondheidsgids.nl", geschreven door Yara Hooglugt. Wij mogen dit stuk met je delen om je te informeren. Je kunt het stuk ook direct op hun pagina lezen

Kanker in vakantietijd

Kanker in vakantietijd

Zomer en zomervakantie; een tijd voor velen van genieten en ontspannen. Even weg van alle beslommeringen, werkzaamheden en drukte. Genieten van een dagje aan het strand of een wandeling in de bergen. Het lijkt zo vanzelfsprekend. De mensen in je eigen omgeving gaan er ook in op.

Toch is dat als je kanker hebt wel anders. Zelfs al voel je je goed genoeg om met vakantie te gaan, je krijgt geen vrij van je ziekte en zorgen. Anne Marie van Veen (van NFK Nederlandse Federatie van Kankerpatiënten) schrijft hier een kort stukje over in de online uitgave "Mijn Gezondheidsgids" dat we graag met je willen delen.

10 tips voor je nagels tijdens chemo

10 tips voor je nagels tijdens chemo

Ook wel eens gehoord van ' je handen zijn je visitekaartje'? Dan is het goed om te weten dat bepaalde chemotherapie niet zo lief is voor je nagels. In dit blog wil ik stilstaan bij 10 tips om je nagels zo goed mogelijk te houden tijdens chemo.

Hoe kies je hoofdbedekking die bij jou past?

Hoe kies je hoofdbedekking die bij jou past?

Krijg je voor het eerst te maken met haarverlies? Voor veel vrouwen voelt dit alsof je een stukje van jezelf verliest. Juist daarom wil je je hoofd bedekken op een manier die bij jou past. En waar je je zeker bij voelt.

Producten 1 t/m 6 van 24 (4 pagina's)